/
 799722  799722

799722 - PowerPoint Presentation

pongre
pongre . @pongre
Follow
342 views
Uploaded On 2020-08-29

799722 - PPT Presentation

Pop Ć ira I pop spira P op S pirina porodica Stevan Sremac Clanovi pop Spirine porodice su Popadija Sida Ćerka Jula Ž iveli su u selu u Banatu ID: 810898

jula pop vidjali ucitelja pop jula ucitelja vidjali spira spirine acu persa

Share:

Link:

Embed:

Download Presentation from below link

Download The PPT/PDF document " 799722" is the property of its rightful owner. Permission is granted to download and print the materials on this web site for personal, non-commercial use only, and to display it on your personal computer provided you do not modify the materials and that you retain all copyright notices contained in the materials. By downloading content from our website, you accept the terms of this agreement.


Presentation Transcript

Slide1

Pop Ćira I pop spiraPop Spirina porodica

Stevan

Sremac

Slide2

Clanovi pop Spirine porodice su:

Popadija SidaĆerka Jula

Slide3

Ž

iveli su u selu u Banatu .Kada je došao mladi lepi učitelj Pera, Spira ga je pozvao na ručak da bi našao lepog muža za svoju Julu.

Slide4

Persa

je saznala za rucak, pa je pozvala mladog ucitelja i Spirine na veceru. Dok su popovi pricali, popadije su gurale svoje ćerke kod ucitelja . Persa je uvredila Sidu I posvadjale su se.

Slide5

Jula

se u medjuvremenu zaljubila u Šacu. Vidjali su se tajno noću u bašti i na prozoru su se poljubili.Spira je sazanao da su se Šaca i Jula vidjali, I zabranio je Juli da vidja Šacu

.Sidi je bio žao

Jule

jer

je

plakala

svaki

dan

,

oprostila

joj

je.

Related Contents


Next Show more