/
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS

MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS - PowerPoint Presentation

blackwidownissan
blackwidownissan . @blackwidownissan
Follow
343 views
Uploaded On 2020-07-01

MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS - PPT Presentation

mai 2019 Da har vi tatt noen steg inn i årets siste vårmåned April viste seg fra sin beste side med mye sol og høye temperaturer mens mai har så langt vært lunefull værmessig Vi krysser fingrene for at de fine dagene kommer Barna eeeeeelsker disse varme soldagene og det kan vi forstå ID: 791732

har med mai det med har det mai som var barnehagen til dagen noen ned denne oss ikke fikk

Share:

Link:

Embed:

Download Presentation from below link

Download The PPT/PDF document "MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS" is the property of its rightful owner. Permission is granted to download and print the materials on this web site for personal, non-commercial use only, and to display it on your personal computer provided you do not modify the materials and that you retain all copyright notices contained in the materials. By downloading content from our website, you accept the terms of this agreement.


Presentation Transcript

Slide1

MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019

Da har vi tatt noen steg inn i årets siste vårmåned. April viste seg fra sin beste side med mye sol og høye temperaturer, mens mai har så langt vært lunefull værmessig. Vi krysser fingrene for at de fine dagene kommer! Barna eeeeeelsker disse varme soldagene, og det kan vi forstå. Lek og aktivitet er så mye lettere i småsko og en tynn jakke.

Husk barnehagen er stengt-Fredag 17. mai. Norges grunnlovsdag-Torsdag 30. mai. Kristi Himmelfartsdag

Personaltilstedeværelse denne måneden

-Nina skal på kurs i Fagforbundet onsdag 8. og torsdag 9. mai.-Anja har fri mandag 13. og tirsdag 14. mai.-Siv Tove har fri fredag 10. og fredag 31. mai.

HUSK Å SMØRE BARNET DITT MED SOLKREM HVER MORGEN. VI FØLGER OPP UTOVER DAGEN MED ÄNGLAMARK SOLKREM, SPF30, SOM ER «BEST I TEST» MED TANKE PÅ BÅDE BARNAS HELSE OG PÅ MILJØ.

Slide2

Hva skjedde forrige måned

Pga. påskeferie og planleggingsdag var april en ganske kort måned, og den gikk stort sett med til påskeforberedelser. Vi fikk likevel puttet inn noen fine turer, dans, hinderløyper, osv. Påskeharefesten ble en suksess med fellessamling ute. Påskehøna kom hoppende med litt gotteri til alle og etterpå hadde vi diskodans med bl.a. Fugledansen! Siden det tidligere år alltid har vært Påskeharen som har kommet på besøk var det noen som syns det var litt rart at det dette året kom ei høne, og de var ikke sikre på at de voksne snakket sant da de sa at Påskeharen ikke skulle komme. Derfor tok de seg en runde i barnehagen for å lete etter denEtter at vi fikk port bak barnehagen er det blitt veldig populært å få gå utenfor gjerdet. Det har gjort det veldig lettvint for oss voksne å ta med oss noen barn, vi er lett tilgjengelige for de andre, toalettet er i nærheten og det kreves ikke planlegging og tilrettelegging. Barna syns det er topp å få klatre, leke rollelek, lete etter småkryp, plukke blomster, osv.

Planleggingsdagen

Denne dagen var hele personalet på kurs sammen med andre barnehager i bydelen. Tema for dagen var «Mobbeadferd i barnehagen». Et veldig lærerikt kurs som ga oss noen gode verktøy til å forebygge, oppdage og stoppe mobbeadferd. Foreleser var Pål Roland som er ansatt ved nasjonalt senter for læringsmiljø og adferdsforsking. Vi har allerede diskutert temaet på avdelingsmøte og vil bruke det vi lærte framover. Vi opplever at vi ser på gruppedynamikken og enkeltbarn med andre, mer observante øyne. Hvordan vi skal jobbe mot en mobbefri avdeling og barnehage må vi finne ut, men heldigvis har vi nå kunnskap til å hjelpe oss med dette.

Denne måneden roper vi et høyt HURRA! For Markus som blir 4 år!

Slide3

Denne måneden da17. mai er like om hjørnet, så vi er allerede i gang med forberedelsene. Vi har hørt historien om hvordan Norge fikk sin egen grunnlovsdag, vi øver på sanger og vi lager 17. mai-pynt.

Dagen-før-dagen, altså 16. mai, har vi «Barnas dag» i barnehagen. Da går vi i tog rundt i nabolaget, vi spiser pølser og is, og vi har leker sammen med resten av barnehagen. Barna har i lange tider snakket om at de skulle ønske vi kunne lage kake i barnehagen, og siden vi har sett bilde av en 17. mai-kake blir det baking til «Barnas dag».Følg også med på ukeplan som henger på bildeveggen i garderoben!

Ha en skjønn og mild maimåned!Nina, Hafifa, Anja og Siv Tove

Related Contents


Next Show more